Nieuw! Voetzorg Marion

Per 1 november 2023 heeft Marion haar nieuwe pedicuresalon geopend binnen praktijk Hogewal. Hierbij stelt zij zich graag aan u voor.

“Mijn naam is Marion Kasten (36) en ik ben in november 2023 gestart met mijn Pedicurepraktijk Voetzorg Marion. Omdat iedere voet anders is, ervaar ik mijn werk als heel afwisselend. Mijn doel is om mensen van hun voetproblemen af te helpen en hen verlichting te bieden, zodat ze weer blij de deur uitgaan. Daarom raad ik mensen aan om juist nu een afspraak te maken. De reden hiervan is dat we in de herfst en winter weer vaker dichte schoenen dragen, waardoor vanwege wrijving voetproblemen kunnen ontstaan.

Vaak komen mensen met voetproblemen waar men zich voor schaamt. Voor veel mensen is een het nog een taboe om naar een pedicure te gaan, laat staan om over eelt, kalknagels of pijnlijke voeten te praten. Maar geen nood, Voetzorg Marion staat graag klaar om een oplossing te zoeken voor uw problemen.”

Een afspraak maken bij Pedicurepraktijk Voetzorg Marion kan eenvoudig via het online reserveringssysteem op de site. Bellen of mailen kan ook. De praktijk is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Meer informatie: www.voetzorgmarion.nl.
info@voetzorgmarion.nl
tel: 06 49 17 19 13