Behandeling op afstand, maak kennis met Physitrack!

Fyiostherapie via een behandeling op afstand
Bent u aan huis gebonden door het coronavirus? Of is er een andere reden waardoor u niet fysiek op de praktijk kan komen?
Vanaf nu kunt u in overleg met uw fysiotherapeut kiezen voor een online consult. Bij een consult op afstand kunnen wij u zoals gewoonlijk telefonisch voorzien van informatie en adviezen over uw gezondheidsprobleem, echter in sommige gevallen is het prettiger of verstandiger dat er ook naar gekeken word. Via ons nieuwe online coachingsprogramma, genaamd Physitrack kunnen we gebruiken maken van een videoconsult en u voorzien van een online oefenprogramma om u op deze wijze zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. Dit geldt voor zowel bestaande als nieuwe klachten.

PhysiApp
Voor een online consult heeft u de app “Physiapp” nodig. Deze app download u gratis op uw computer, tablet of telefoon. Met deze app kunnen we samen bellen, videobellen en oefeningen bekijken. Het online consult staat gelijk als een fysieke consult. In de PhysiApp heeft u toegang tot uw eigen omgeving Hierin ziet u uw  behandelplan en oefeningen, waarmee uw thuis aan de slag kunt. Door het gebruik van de PhysiApp kunnen wij volgen of u uw huiswerkoefeningen doet en wat uw voortgang is.

Behandeling op afstand
Het kan zijn dat uw klacht goed te behandelen is op afstand. In overleg besluiten we om over te gaan op een online consult met de PhysiApp. De online behandeling staat gelijk aan een reguliere behandeling en wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Met het gebruik van de PhysiApp kunnen we met de video-verbinding samen in gesprek gaan, de oefeningen bekijken en u hierin begeleiden.

Hoe werkt een online consult?

Lees onderstaand Pdf-bestand voor uitleg;
Uitleg online consult (Hogewal)

Mocht u hier vragen over hebben?
Laat het ons weten! Tel. 0521- 512002