Diensten

Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen.

Lees meer

Oncologiefysiotherapie

Oncologiefysiotherapie richt zich specifiek op het behandelen van ‘bewegings’problemen als gevolg van kanker of als gevolg van de medische behandeling van kanker.

Lees meer

Lymfedrainage en Oedeemfysiotherapie

Lymfoedeem is het gevolg van een verstoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht. Lymfoedeem kan aangeboren zijn of verworven als gevolg van een andere aandoening.

Lees meer

Manuele Therapie

Manuele therapie richt zich op diagnostiek en behandeling van functiestoornissen van het bewegingsapparaat in het algemeen en van de wervelkolom in het bijzonder.

Lees meer

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie heeft als uitgangspunt de optimale ontwikkeling van het kind en richt zich specifiek op de ontwikkeling van het bewegend functioneren.

Lees meer

Dry Needling

Dry Needling is een behandelmethode in de fysiotherapie waarbij door middel van een naald, stijve en pijnlijke spieren aangeprikt worden en op die manier snel en langdurig ontspannen raken.

Lees meer

Revalidatie & Training

Het verminderen van onnodige spanning leidt tot een verbetering van functioneren en een verhoging van welbevinden en de kwaliteit van leven.

Lees meer