Marieke Woudstra

| | 0 Comments

In 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in   Groningen. Op de bijzondere datum  01-01-‘01 ben ik toegetreden tot de maatschap in Steenwijk.

Sinds 2007 zijn we gevestigd in de praktijk aan de Hogewal. In 2004 heb ik de opleiding oedeemfysiotherapie afgerond. Hoewel dit enerzijds veel meer behandelmogelijkheden gaf, kreeg ik anderzijds de behoefte om meer kennis te vergaren betreffende oncologie. Dit heeft geleid tot het afronden van de opleiding oncologiefysiotherapie in Breda eind 2011. Het kunnen en mogen werken met mensen die te maken hebben(gehad) met kanker is een kostbare aanvulling op mijn werk als fysiotherapeut.

Ik vind het nog elke dag bijzonder om de patiënt te begeleiden naar een zo goed mogelijk herstel en gezamenlijk te werken naar een verbetering in het dagelijks functioneren binnen zijn/ haar mogelijkheden.

Trots ben ik op wat we bereikt hebben. Trots op de inzet en groei van de medewerkers, maar ook trots op de groei van Praktijk Hogewal. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinair zorgcentrum, waardoor we nog betere en completere zorg kunnen bieden voor iedere individuele patiënt.

En dat is waar het om gaat, complete zorg voor iedere patiënt…..

marieke@hogewal.nl

BIG-nummer: 19050551704