Arjan Post

| | 0 Comments

Hallo, mijn naam is Arjan Post en ik ben in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen en in 2010 heb ik de master manueel therapie afgerond aan het SOMT in Amersfoort. Ik heb altijd in de eerste lijn gewerkt en heb me hier vooral gericht op het onderzoeken en behandelen van nek-, schouder-, en rugklachten. Ook heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van perifeer arterieel vaatlijden (PAV) en longproblematiek, als bijvoorbeeld COPD, astma en covid-19.

Sinds 2023 kan men ook bij mij worden ingepland voor een Manueel Therapeutische Bikefit. Wielrenners, mountainbikers of (elektrische) fietsers ervaren soms ongemak tijdens het fietsen. Dit heeft vaak te maken met de fietsafstelling, je lichaam of het samenspel tussen beide. Door een dynamische fietspositieanalyse in combinatie met een manueel therapeutisch onderzoek, kunnen klachten worden beoordeeld en vaak worden verholpen of juist voorkomen (www.hogewal.nl/dfpa).

Om goed op de hoogte blijven van nieuwe kennis en te kunnen samenwerken met collega’s ben ik lid van het netwerk Chronisch ZorgNet en van bestaande netwerken in de regio, waaronder het longnetwerk.

Ons lichaam, en hoe het beweegt, zit prachtig in elkaar en de meeste klachten herstellen gelukkig vanzelf. Wanneer er toch klachten blijven bestaan, zijn er veel factoren die een rol kunnen spelen. Het is altijd een mooie uitdaging om samen naar deze oorzaken op zoek te gaan. Ik geef hierbij iedere patiënt meer inzicht en handvaten om zo zelfstandig mogelijk met de klachten om te gaan en het herstel te bevorderen.

Spreekt mijn behandelvisie u aan en ervaart u aanhoudende klachten schroom dan niet om een afspraak te maken bij Fysiotherapie en Manuele therapie Hogewal.

arjan@hogewal.nl
BIG-nummer: 09061917104