UPDATE CORONA 19-3-2020

Praktijk Hogewal blijft open.

Veel vragen, angst en onzekerheid. Een lege wachtkamer…

We volgen de richtlijnen van het RIVM en het Genootschap Fysiotherapie. Maar alleen al op afstand blijven is voor ons niet mogelijk.

Kwetsbare mensen beschermen, maar juist deze groep is bij ons zo groot. Zij hebben ons zo hard nodig.

Noodzakelijke zorg leveren, daar moeten en willen we voor open blijven.

De patiënten blijven thuis, verstandig als je onze zorg even kunt missen. De mensen volgen de richtlijnen, bellen ons af, voor zichzelf, maar ook voor ons. De ontstane afname van patiënten maakte dat we deze week hebben besloten om ons team vanaf volgende week thuis te laten blijven. Dat is een moeilijke en verdrietige beslissing, maar tegelijkertijd zijn we dankbaar en opgelucht dat we voor hun de risico’s zo kunnen beperken.

Praktijkeigenaren Tony Degenkamp en Marieke Woudstra geven aan: “Vanaf volgende week gaan wij de zorg samen op ons nemen”.

Kinderfysiotherapeut Aletta Pomper zal toegankelijk blijven voor de kinderfysiotherapie, voor de patiëntjes die dat nodig hebben. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06- 21 49 08 27.

Er zijn ook mensen die onze zorg nu wél nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan mensen die in ziekenhuis of verpleeghuis werken, of een ander cruciaal beroep uitoefenen. Zij moeten op wat voor manier dan ook op de been blijven. Wij gaan ons best doen om deze zorg de komende weken te geven.

Door alle hartverwarmende reacties van patiënten de afgelopen dagen weten we dat we kunnen rekenen op jullie begrip dat er aangepaste openingstijden gehanteerd zullen worden. We zullen onze werkzaamheden zoveel mogelijk proberen aan te passen aan de mensen die fysiotherapie nodig hebben.

We moeten het samen doen.

In praktijk Hogewal zijn naast fysiotherapie ook Podotherapiepraktijk A. van Huizen, Ergotherapie Peter Visser, Bandagiste Ragnild Piest, Pedicure Monique Elschot en Massagepraktijk Eugene Hoen gevestigd. Al deze zorgverleners zullen de noodzakelijke zorg blijven bieden.

We proberen met al onze patiënten persoonlijk te overleggen en samen de beste beslissing te maken. Het is een hectische tijd, dus als we (nog) geen contact met u hebben gehad dan vragen we u om contact met ons op te nemen. We moeten samen beslissen wat de beste balans is tussen risico’s en noodzaak.

Fysiotherapie en Manuele Therapie Hogewal

Hogewal 2
8331 WG Steenwijk
0521-512002
info@hogewal.nl
www.hogewal.nl