UPDATE 26-3-2020

De praktijk is zoals u weet gesloten, dit doet ons pijn, maar voor nu noodzakelijk en het beste. We praten u graag weer even bij.

De huidige situatie is voor iedereen onbekend terrein en verandert bijna dagelijks.

Met ingang van 23 maart is het uitgangspunt dat de behandeling van alle patiënten in principe digitaal plaatsvindt. Dit uitgangspunt geldt voor patiënten die al in behandeling zijn en voor nieuwe patiënten.

De reden hiervan is dat er aanwijzingen zijn dat mensen ook besmettelijk kunnen zijn zonder dat zij enig symptoom van Corona vertonen (stille transmissie). Duidelijk is ook dat het virus enige tijd kan overleven buiten het menselijk lichaam. Op gladde oppervlakken langer dan op ruwe oppervlakken. De precieze overlevingsduur van het COVID-19 virus buiten het lichaam is nog niet bekend. De schattingen variëren van enkele tot een groot aantal uren.

Er kunnen zich situaties voordoen waarin ondanks bovenstaande risico’s bij hoge uitzondering face-to-face-behandeling noodzakelijk is.

Als het dan mogelijk is om tot behandeling over te gaan dan moeten we 1,5 meter afstand houden. Wanneer geen 1,5 m afstand gehouden kan worden is behandeling enkel mogelijk wanneer gebruik wordt gemaakt van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals: masker, bril, handschoenen en schort.

Aan deze middelen kunnen wij niet/nauwelijks komen. Overal zijn tekorten.

Het zijn moeilijke weken, een achtbaan van emoties en onzeker hoe dit verder gaat lopen.
Wat wij wel weten, is dat al jullie lieve en begripvolle berichtjes ons ontzettend goed doen!
Heel erg veel dank daarvoor!

Belangrijkste voor nu, houd je aan de regels en blijf gezond. Dan hopen wij u snel weer in de praktijk te mogen begroeten!

Heeft u behoefte aan telefonisch contact met één van onze therapeuten, laat het ons dan weten via mail info@hogewal.nl of via telefoonnummer 0521-512 002

Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Team Hogewal